Even voorstellen

 

Ik ben Evelyn Smits en ik heb vanaf 1984 veel ervaring opgedaan binnen de GGZ. Eerst als psychiatrisch verpleegkundige binnen de acute psychiatrie (Valeriuskliniek). Vanaf 2001 werk ik als psycholoog en GZ psycholoog voor behandelingen voor volwassenen (16+). Ik heb in Zaandam (Dijk en Duin) gewerkt binnen team persoonlijkheidsstoornissen, FACT team, en kortdurend behandelteam. De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd in traumabehandelingen. Vanaf 2007 heb ik veel ervaring opgedaan met EMDR,  rescripting en IE.

 

Inmiddels werk ik 10 jaar bij Arkin in Amsterdam. Na de Jan Thormeekliniek (EPA populatie) en PuntP (angst en depressie) werk ik de laatste 5 jaar binnen Arkin BasisGGZ en SGGZ. Ik  heb door alle jaren heen altijd plezier in het werk kunnen bewaren door enerzijds te relativeren en anderzijds mezelf te blijven uitdagen. Ik heb binnen Arkin werkbegeleiding gegeven aan de Piogs en geef momenteel supervisie behandelingen, (test)diagnostiek en begeleiding van de N=1. 

 

Binnen een kleine eigen praktijk in Amsterdam Centrum, geef ik op de woensdag supervisie en leertherapie voor de VGCT . Zelf heb ik de supervisie voor de VGCT als heel zinvol en prettig ervaren. Ik hoop nu dan ook een goede bijdrage te kunnen leveren aan jouw leertraject tot lid van de VGCT.