CV Evelyn Smits 2021 Juli
PDF – 638,9 KB 918 downloads

 

Even voorstellen

 

Ik ben Evelyn Smits en werk vanaf 1984 binnen de GGZ. Eerst als psychiatrisch verpleegkundige binnen de acute psychiatrie (Valeriuskliniek). Vanaf 2001 werk ik als psycholoog en GZ psycholoog voor behandelingen voor volwassenen (16+). Ik heb in Zaandam (Dijk en Duin) gewerkt binnen het team persoonlijkheidsstoornissen, FACT team, en kortdurend behandelteam. Vanaf 2007 heb ik veel ervaring opgedaan met EMDR,  rescripting en IE. Mijn werkervaring is uitvoeriger terug te lezen in mijn CV.

 

Inmiddels werk ik 13 jaar bij Arkin in Amsterdam. Na de Jan Thormeekliniek (EPA populatie) en PuntP (SGGZ angst en depressie) werkte ik 7 jaar binnen Arkin BasisGGZ en SGGZ en sinds juni 2021 bij Mentrum in de opnamekliniek de Nieuwe Meer (EPA populatie). Ik geef binnen Arkin werkbegeleiding aan de Piogs, supervisie behandelingen en (test)diagnostiek en begeleiding van de N=1. Ik  heb door alle jaren heen altijd plezier in het werk kunnen bewaren door enerzijds te relativeren en anderzijds mezelf te blijven uitdagen. 

 

Binnen een kleine eigen praktijk in Amsterdam, geef ik op de woensdag supervisie en begeleiding bij het schrijven van een N=1 voor de VGCT. Zelf heb ik de supervisie voor de VGCT als heel zinvol, leerzaam en prettig ervaren. Ik hoop nu dan ook een goede bijdrage te kunnen leveren aan jouw leertraject tot lid van de VGCT.